Kunstgebit reparatie in Almere

Is uw kunstgebit gescheurd of gebroken? Een tand afgebroken? Een zeer vervelende situatie en dit gebeurt vaak wanneer het u veelal niet uitkomt.  Voor een kunstgebit reparatie in Almere kunt u dan uiteraard ook bij ons terecht. Wij zorgen er voor dat deze vakkundig verzorgd wordt. Gereed terwijl u wacht! Onze tandprotheticus is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van een kunstgebit in Almere Haven. TPP Almere kan u helpen aan een prothese en kunstgebit.

Als u op zoek bent naar een specialist in kunstgebit reparatie in Almere, dan bent u bij TPP Almere verzekerd van:

  • Ruim 30 jaar ervaring in tandtechnische laboratoria;
  • Uw wensen als patiënt staan bij ons altijd centraal en zijn bepalend;
  • Wij willen altijd een zo natuurlijk mogelijk effect bereiken;
  • Ons doel is om u een goed zittende kunstgebit te leveren.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor een kunstgebit reparatie in Almere? Neem dan direct contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar  036 – 848 93 17. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@tpp-almere.nl.

Bel of kom langs om een afspraak te maken voor uw kunstgebit in Almere Haven. U vindt ons aan de Sluiskade 30 in Almere.

Onderhoud van uw kunstgebit in Almere Haven

Het is belangrijk dat u uw prothese na iedere maaltijd goed schoonmaakt. Door nicotine, wijn, thee, enzovoorts kan deze verkleuren en na verloop van tijd hechten zich, net zoals op natuurlijke tanden, voedselresten en bacteriën op uw prothese.

U kunt de prothese reinigen met een protheseborstel en speciaal prothesereinigingsmiddel. Gebruik nooit heet water of een agressief schoonmaakmiddel, zoals vloeibaar schuurmiddel en bleekwater, maar ook geen tandpasta!

Neem direct contact op voor een kunstgebit reparatie in Almere

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor een kunstgebit of kunstgebit reparatie in Almere? Neem dan direct contact met ons op. Bel naar 036 – 848 93 17 of stuur een e-mail naar info@tpp-almere.nl. Onze medewerkers  beantwoorden graag al uw vragen en maken desgewenst direct een afspraak voor een consult met onze kunstgebit specialist.